T 0318 51 90 39

Onderhoud bij bedrijven

Een verzorgd bedrijventerrein is een visitekaartje

‘Zakelijk groen’ is niet te onderschatten. Een mooie bedrijfstuin, netjes onderhouden bomen, een fraai groendak en een nette bestrating van uw bedrijfsterrein zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf verbetert. Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar.

Frequent onderhoud is daarbij onontbeerlijk, maar in de praktijk blijkt dat de buitenruimte door ondernemers vaak vergeten wordt. Begrijpelijk, want groenonderhoud is vaak bijzaak voor u.
Wat voor u minder belangrijk is, vinden wij wel belangrijk. Het duurzaam vergroenen van de leefruimte en gebouwen staat in al onze werkzaamheden voorop.

Groenonderhoud bij bedrijven

Wij verzorgen onder andere de beplanting, snoeiwerkzaamheden, onkruid- en ziektebestrijding, we zorgen voor een mooi gazon, onderhouden waterpartijen, zorgen voor een verzorgde parkeerplaats en entree, schoffelen, verzorgen bomen, et cetera. Deze werkzaamheden voeren wij uit op de meest milieuvriendelijke manier.

U kunt bij ons ook terecht voor gladheidbestrijding. Op contractbasis of op afroep.

Onze medewerkers onderhouden uw bedrijventerrein met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap. Om dit te borgen zijn we gecertificeerd: ISO 9001 – VCA** – Groenkeur en werken wij volgens ons eigen kwaliteitssysteem waar naast de eisen en normen tevens onze bedrijfseigen regelingen staan omschreven.

Grip op de kosten en een vast gezicht

In overleg met u kunnen we tal van afspraken op het gebied van groenvoorziening vastleggen. Dat varieert van vaste contracten op jaarbasis tot onderhoudsbeurten op afroep, conform uw wensen. Daarbij staan vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijk contact altijd voorop. U kunt bij ons rekenen op een vaste contactpersoon en vaste medewerkers, die bij u komen.

Foto's van Onderhoud bij bedrijven

Labels voor deze dienst:

Groenonderhoud vaste projecten

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam