Niet alleen voor tuinen

Natuurlijk werkt een hovenier niet alleen bij mensen in de tuin. Ook bij de openbare groene ruimte is het belangrijk om dit op een aantrekkelijke manier in te richten. Niemand wil immers op een lelijke plek wonen. Stadsparken, rotondes, stationspleinen en meer zijn daarom ook gebaat bij een aantrekkelijk en goed onderhouden design. De Koninklijke Ginkel Groep is een hoveniersbedrijf die daar veel ervaring in heeft opgedaan. Zo hebben wij park Spoorloos bij het stationsgebouw in Delft helemaal op de schop genomen. Daardoor heeft het een prachtige uitstraling gekregen die helemaal past bij de functie van de openbare ruimte.

 

Een nieuwe tuin aanleggen met een hoveniersbedrijf

Het liefst is uw bedrijfstuin, openbare plek of park een uitnodigende buitenruimte waar u graag bent. Een fijn terras met enkele bankjes en zitgelegenheden zorgen voor een heerlijke plek in de zomer. Mooie planten, struiken en bomen zorgen voor schaduw en een mooie aankleding. Dit zorgt voor een fijne sfeer. Een hovenier helpt bij het aanleggen van een tuin die aan alle eisen voldoet. Uiteraard is ook onderhoudsvriendelijkheid een belangrijk aspect. De hoveniers bij de Koninklijke Ginkel Groep hebben ervaring met allerlei verschillende tuinen. Zo is het mogelijk om ook voor u een tuin aan te leggen die precies bij uw wensen past.

 

Contact

De Koninklijke Ginkel Groep is hét hoveniersbedrijf bij uitstek voor de particuliere en grootschalige opdrachten. Jarenlange ervaring, hoge kwaliteit en goede afstemming met de klant zorgen elke keer voor een geweldig resultaat. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op.