Sinds 1903

T 0318 51 90 39

Groenonderhoud vaste projecten

Groenonderhoud en beheer

Wij beschikken over een breed dienstenpakket op het gebied van groenonderhoud en beheer. Voor de tuin of voor het bedrijventerrein bieden wij diverse mogelijkheden, op maat gemaakt. Van vaste contracten, tot onderhoudsbeurten op afroep.

Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen afspraken na. Wij werken met beleefde en goed opgeleide vakmensen. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon en vaste medewerkers.

Bij groenonderhoud en beheer draait het om continuïteit, supervisie en kosten. Door onze professionele bedrijfsvoering kunnen wij maatwerk leveren.

Zakelijk groenonderhoud

Wij verzorgen veel groenonderhoud voor bedrijven. Elk bedrijf is gevoelig voor een verzorgde uitstraling en de functionaliteit van het bedrijfsterrein. Dit straalt professionaliteit uit en is voor een deel het visitekaartje van uw organisatie. Frequent groenonderhoud is daarbij onontbeerlijk. Als er sprake is van periodiek onderhoud dan wordt een kwaliteitsniveau vastgesteld. Aan de hand van het kwaliteitsniveau wordt een werkomschrijving en een planning opgesteld.

Ontzorgen

Voor bedrijven geldt ook dat het gaat om volledig ontzorgen, want het gaat een bedrijf immers om hun core-business. Het gaat een organisatie niet om alle randverschijnselen, hoe belangrijk ook! In beginsel werken wij met vaste onderhoudsploegen zodat men het terrein goed kent en daarmee kwaliteit kan blijven bieden.

Om nog een stapje verder te gaan met het ontzorgen hebben we voor de vastonderhoudsklant een instrument ontwikkeld waarbij wij, geheel onafhankelijk van elke planning, steekproefsgewijs en onaangekondigd het onderhoudsproject monitoren. De centrale vraag hierbij is of wij doen wat we hebben afgesproken. Daarnaast komen er vanuit de monitoring vaak andere aandachtspunten die met de opdrachtgever en de uitvoerende medewerkers besproken kunnen worden. Zo helpen we elkaar!

De project specifieke rapportages worden online gezet en zo kan de opdrachtgever op elk gewenst moment op zijn eigen account de status van zijn terrein inzien. Over deze wijze van monitoring leest u meer onder ‘Omgevingszorg‘.

Openbaar groen

Onder andere voor gemeentelijke overheden zijn wij zeer actief in het openbaar groen. Dat varieert van plantsoenen, rotondes en parken tot integraal bermbeheer. Openbaar groen onderhouden is een belangrijk taak, omdat dit het visitekaartje van de gemeente is. Het openbaar groen kan verschillende waarden hebben, zoals:

Groenonderhoud bij particulieren

Wij onderhouden tuinen van particulieren in legio vormen. Dat varieert van een seizoenonderhoudsbeurt tot een integraal onderhoudspakket. Onderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. Als de tijd of kennis ontbreekt dan komen wij in beeld om de klant daarin te ontzorgen. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Projecten van Groenonderhoud vaste projecten:

Infor Barneveld is het voorbeeld van een optimale terreininrichting bij een bedrijf. Functionaliteit in balans met omgeving en uitstraling. De Koninklijke Ginkel Groep heeft, in samenwerking met o.a. Bureau Hager & Huigens, in 2012 het bedrijfsterrein gerealiseerd. Zowel aanleg als onderhoud wordt door Van Ginkel Veenendaal B.V. uitgevoerd. Er is in het ontwerp gekozen voor vaste planten, gazon en verhardingen.   Infor verandert op fundamentele wijze de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 73.000 klanten in 200 landen hun bedrijfsvoering te verbeteren, groei te stimuleren en stelt ze in staat zich snel aan te passen aan veranderingen die het bedrijfsleven van ze vraagt. Infor biedt zeer branche specifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, met een innovatieve gebruikerservaring die eenvoudig, transparant en elegant is.

Rijksmuseum Amsterdam Groenonderhoud. We hebben de bezoekers van onze website al eerder getrakteerd op prachtige foto’s van de tuin van het Rijksmuseum te Amsterdam. Omdat de tuin steeds mooier wordt door de kleurrijke bloembollen hebben we wederom een selectie gemaakt van beeldmateriaal die de ogen streelt! We zijn er trots op dat we in zo’n prachtige omgeving mogen werken en dat er zoveel waardering is voor de fraaie tuin! Als u toch in Amsterdam bent, breng een bezoek aan onze nationale trots het Rijksmuseum (en vergeet vooral de tuin niet even te bezoeken!).  

Wat klanten over ons zeggen

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam