T 0318 51 90 39

Groenonderhoud vaste projecten

Groenonderhoud en beheer

Wij beschikken over een breed dienstenpakket op het gebied van groenonderhoud en beheer. Voor de tuin of voor het bedrijventerrein bieden wij diverse mogelijkheden, op maat gemaakt. Van vaste contracten, tot onderhoudsbeurten op afroep.

Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen afspraken na. Wij werken met beleefde en goed opgeleide vakmensen. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon en vaste medewerkers.

Bij groenonderhoud en beheer draait het om continuïteit, supervisie en kosten. Door onze professionele bedrijfsvoering kunnen wij maatwerk leveren.

Zakelijk groenonderhoud

Wij verzorgen veel groenonderhoud voor bedrijven. Elk bedrijf is gevoelig voor een verzorgde uitstraling en de functionaliteit van het bedrijfsterrein. Dit straalt professionaliteit uit en is voor een deel het visitekaartje van uw organisatie. Frequent groenonderhoud is daarbij onontbeerlijk. Als er sprake is van periodiek onderhoud dan wordt een kwaliteitsniveau vastgesteld. Aan de hand van het kwaliteitsniveau wordt een werkomschrijving en een planning opgesteld.

Ontzorgen

Voor bedrijven geldt ook dat het gaat om volledig ontzorgen, want het gaat een bedrijf immers om hun core-business. Het gaat een organisatie niet om alle randverschijnselen, hoe belangrijk ook! In beginsel werken wij met vaste onderhoudsploegen zodat men het terrein goed kent en daarmee kwaliteit kan blijven bieden.

Om nog een stapje verder te gaan met het ontzorgen hebben we voor de vastonderhoudsklant een instrument ontwikkeld waarbij wij, geheel onafhankelijk van elke planning, steekproefsgewijs en onaangekondigd het onderhoudsproject monitoren. De centrale vraag hierbij is of wij doen wat we hebben afgesproken. Daarnaast komen er vanuit de monitoring vaak andere aandachtspunten die met de opdrachtgever en de uitvoerende medewerkers besproken kunnen worden. Zo helpen we elkaar!

De project specifieke rapportages worden online gezet en zo kan de opdrachtgever op elk gewenst moment op zijn eigen account de status van zijn terrein inzien. Over deze wijze van monitoring leest u meer onder ‘Omgevingszorg‘.

Openbaar groen

Onder andere voor gemeentelijke overheden zijn wij zeer actief in het openbaar groen. Dat varieert van plantsoenen, rotondes en parken tot integraal bermbeheer. Openbaar groen onderhouden is een belangrijk taak, omdat dit het visitekaartje van de gemeente is. Het openbaar groen kan verschillende waarden hebben, zoals:

Groenonderhoud bij particulieren

Wij onderhouden tuinen van particulieren in legio vormen. Dat varieert van een seizoenonderhoudsbeurt tot een integraal onderhoudspakket. Onderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. Als de tijd of kennis ontbreekt dan komen wij in beeld om de klant daarin te ontzorgen. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

Contactpersoon

Ginkelgroep

Neem contact met ons op.
Bel of mail ons op:

T: 0318-519039
E: info@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?