T 0318 51 90 39

Speciale groendaken

Bijzondere groendaken projecten

Specials zijn groendaken die anders zijn als anders. Ze onderscheiden zich door de toepassing van speciale technieken; spraakmakende innovaties of uitzonderlijk duurzame lossingen.

Zoals bijvoorbeeld het Solargroendak waarbij de geïntegreerde combinatie van zonnepanelen en vegetatiedak samen een energiedak vormen waarvan de PV-panelen optimaal rendement opleveren.

Of het unieke Optigroen retentiedak waarbij door de hoge waterbuffering soms zelfs al het regenwater op het dak gebufferd kan worden. Én waarmee de riolering sterk wordt ontlast.

Specials zijn tevens groene gebouwen waar mede door het toepassen van groene oplossingen een bijzonder hoge BREEAM score voor duurzaam bouwen is behaald.

Groendakonderhoud

Als Koninklijke Ginkel Groep zijn we gewend een groendaktotaal te realiseren. Doordat we vele honderdduizenden m2 groendak gerealiseerd hebben, zijn we goed op de hoogte van de speciale bouwkundige eisen die worden gesteld. Ook bij bijzondere projecten denken we graag met u mee over dakconstructie; dakbelasting; hoogte van dakranden; afschotplannen; thermische isolatie, de dakbedekking en het systeem van hemelwaterafvoeren. Waarbij we ook gelijk kijken naar het groendakonderhoud met 10 jaar verzekerde groendakgarantie.

Experimenteren is niet nodig. Neem vroegtijdig contact op want waarschijnlijk hebben wij het wiel al voor u uitgevonden!

 

Foto's van Speciale groendaken

Labels voor deze dienst:

Daktuinen en dakterrassen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam