Het is zover, na een intensieve voorbereiding zijn we er erg trots op om te kunnen zeggen dat we ons eigen sociaal bedrijf hebben opgericht! De Koninklijke Ginkel Groep is een ‘nieuwe roos’ rijker, Rosa Novum is een feit!

Rosa Novum richt zich op groenonderhoud bij bijvoorbeeld bedrijven, scholen, zorginstellingen , overheden en er werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het was al langer onze wens om een specifieke omgeving te bieden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ongeacht het feit dat we dat eigenlijk al decennia lang doen bij de Koninklijke Ginkel Groep.

We willen een bedrijf zijn dat ook maatschappelijk en sociaal waarde creëert. Met Rosa Novum kunnen we deze maatschappelijke missie verder vormgeven.

Het is voor ons onverteerbaar dat een grote groep mensen aan de kant staat omdat ze moeilijk terecht kunnen in ‘gewone’ bedrijven. Wij geloven dat de meeste van hen met een goede werkomgeving en specifieke begeleiding aan de slag kunnen. Zij kunnen een vak leren en kunnen zich verder ontwikkelen.

Rosa Novum is bedoeld voor mensen die onder de participatiewet vallen, zie link: https://www.werk.nl/portal/page/portal/wsp/werkhart/personeel/participatiewet-banenafspraak) . Meestal gaat het om mensen met een arbeidsbeperking zoals schoolverlaters praktijkonderwijs en mensen met een specifieke indicatie.

Waarom interessant voor opdrachtgevers?

Je geeft hiermee vorm aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is het een uitgelezen kans om de maatschappelijke betrokkenheid te tonen!

En let wel, er wordt gewoonweg goede kwaliteit geleverd. Het groenonderhoud moet toch gebeuren dus je kunt het net zo goed sociaal laten uitvoeren.

Vestigingsleider Nancy van der Vin gaat graag met (potentiele) opdrachtgevers in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u op zoek naar een (nieuw) hoveniersbedrijf voor onderhoudswerkzaamheden voor uw bedrijfstuin of het groen rondom de school of zorginstelling? En heeft u ook een sociaal hart? Geef dan vorm aan MVO en kies voor Rosa Novum!

 

Rosa Novum
Nieuweweg-Noord 255
3905 LW Veenendaal
T: 0318-423030
E: info@rosanovum.nl