Ruim 100 gasten zijn er vandaag te gast in het KGG huis om het handelsevent van NL Greenlabel bij te wonen.
Tijdens dit evenement wordt er stilgestaan bij de kracht van het NL Greenlabel netwerk. Doel van dit evenement is krachten bundelen om onze leefruimte op een duurzame manier te vergroenen.

Er is bij veel gemeenten en ontwikkelaars behoefte aan een praktische benadering van duurzaamheid in gebiedsontwikkeling. NL Greenlabel heeft hier goede en praktische methoden voor. Met het verstrekken van (onafhankelijk getoetste) duurzaamheidspaspoorten voor planten, producten, materialen en gebieden maakt NL Greenlabel duurzaamheid transparant en meetbaar.

Inmiddels werken 175 aangesloten bedrijven met deze paspoorten. Deze bedrijven zijn alle werkzaam in de buitenruimte, het zijn producenten, kwekers, architecten, ingenieurs en ngo’s.

NL Greenlabel helpt ambities waar te maken en daadwerkelijk te komen tot een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving die goed is voor zowel mens als natuur. Als onafhankelijke partij helpen zij in de zoektocht naar helderheid in de duurzame gebiedsontwikkeling.

De Koninklijke Ginkel Groep is trotse partner van NL Greenlabel.