Zij-instromers

Wij houden van dit soort mensen. We noemen ze zij-instromers. Jij bent van harte welkom om bij ons die switch te maken. 40 Collega’s maakten die stap al. Ze werkten eerst in de horeca, consultancy of grafisch ontwerp en vinden nu hun werkplezier in het groen.

Vind je plek binnen de Koninklijke Ginkel Groep

We laten je graag kennismaken met het groen en zoeken een plek die bij je past. Je gaat op ontdekking binnen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Een buddy of leermeester zorgt er voor dat je een goede start maakt. Samen kijken we of je misschien een opleiding wilt volgen om de kneepjes van het vak te leren. Vanzelfsprekend nemen wij die kosten op ons. Wij zijn ambassadeur van een Leven Lang Ontwikkelen en stimuleren scholing en ontwikkeling voor bestaande én nieuwe medewerkers.

Kom kennismaken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens kennismaken en ga met ons het gesprek aan door het formulier hieronder in te vullen. Of kom eens koffiedrinken met onze collega Judith en ontdek jouw mogelijkheden bij de Koninklijke Ginkel Groep.

Meld je aan als zij-instromer

Ook als je nog niet zeker weet of het bij je past. We gaan graag met je in gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Gilliano

Gilliano begon zijn loopbaan als kok, maar maakte de switch naar Servicemedewerker Interieurbeplanting. Bekijk zijn verhaal:

Edward: van de bouw naar daktuinen

Edward was 61 toen hij bij de Koninklijke Ginkel Groep terecht kwam. De laatste jaren van zijn loopbaan brengt bij met veel plezier door in daktuinen.

Of bekijk het verhaal van Harm

Na 20 jaar kantoorwerk wilde Harm graag met z’n handen aan de slag. Hij werkt inmiddels met veel plezier als hovenier bij de Koninklijke Ginkel Groep.