In Rotterdam wordt bij het Groothandelsgebouw momenteel een dakterras gerealiseerd door de Koninklijke Ginkel Groep.

Het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal, is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het is een gebouw met een open karakter. Imposant van buiten door zijn krachtige architectuur, van binnen een prettige werkomgeving.

Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie, dat is het Groot Handelsgebouw. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met zo’n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het gebouw voorziet in ruime en flexibele kantoor- en winkelruimtes, uitgebreide diensten en faciliteiten, en energieprestaties die aan de hoogste norm voldoen (label A).

Onze werkzaamheden:

De dakinrichting bestaat uit het verfraaien van het bestaande terras met groene elementen en ‘kantoormeubilair’. Er zijn hiervoor 25 plantenbakken geplaatst in een frisblauwe kleur. Daarnaast zijn er door ons eigen projectteam diverse meubels ontworpen, bestaande uit een combi van MEGA-plantenbakken met zitmogelijkheden en tafels, loungemeubels met een basis van staal en voorzien van houten zittingen, rugleuningen en tafels en langwerpige zitbanken. De plantenbakken zijn ingeplant met sierbeplantingen en solitaire bomen en voorzien van een volautomatisch irrigatiesysteem.

– Monumentaal gebouw als het voorbeeld van naoorlogse wederopbouwarchitectuur.

– Opdrachtgever: Groothandelsgebouw NV

– Groothandelsgebouw ligt direct naast Rotterdam CS.

– Op het centrale dakterras kunnen huurders werken, loungen, lunchen en pauzeren.

– met groenblauwe kleur is aansluiting gezocht de kopen daklichten en groene tegelbanen.