T 0318 51 90 39

Zwemvijvers en waterpartijen

Voor elke tuin zwemvijvers en waterpartijen

Bij warm weer zwemmen, de rest van het jaar genieten van een natuurlijke uitstraling van de tuin. Een zwemvijver is het natuurlijke alternatief voor een zwembad in de tuin. Tot dat inzicht komen steeds meer mensen. De zwemvijver en andere natuurlijke waterpartijen zijn in trek. De Koninklijke Ginkel Groep, een groot voorstander van duurzaam vergroenen, is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van zwemvijvers.

Bewust omgaan met de natuur, dat is één van de uitgangspunten van zwemvijvers. In feite is een zwemvijver een natuurlijk zwembad waar geen chloor aan te pas komt. Het grote voordeel ten opzichte van het traditionele zwembad is de uitstraling. Zwem vijvers ogen ieder seizoen mooi, dus ook als het te fris is om te zwemmen.

Chemicaliën regelrecht tuin uit!

De vijvers en waterpartijen van de Koninklijke Ginkel Groep staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo zijn de zwemvijvers geheel biologisch zonder toevoeging van chemicaliën en UV-lampen. Ook de zuivering van het water geschiedt op natuurlijke wijze. In tegenstelling tot zwembaden worden zwemvijvers gezuiverd door een natuurlijk filtersysteem. Over de kwaliteit van het water hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij geven de eerste tien jaar na aanleg garantie op de absolute kraakhelderheid van het water en op de werking van het systeem.

Kiezen voor zwemvijvers met natuurlijk water!

De zwemvijver is onderdeel van een brede maatschappelijke ontwikkeling. Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame oplossing, die de flora en fauna in hun tuin ten goede komt. Naast de zwemvijvers zijn er meer vormen van ‘natuurlijk water’. De tegenhanger van de zwemvijvers zijn bijvoorbeeld de biologische zwembaden, klassieke zwembaden met een volledig biologisch, natuurlijke waterfiltering.

De Koninklijke Ginkel Groep heeft de Livingpool ontwikkeld, een op natuurlijke wijze gezuiverd zwembad met dezelfde uitstraling en gebruikersgemakken als een regulier zwembad. Het is alleen chloorvrij. Op deze innovatie zijn we trots. Het past volledig in deze tijd waarin mensen op een positieve manier willen bijdragen aan de natuur dichtbij huis. Ook worden steeds meer bestaande zwembaden in tuinen omgebouwd naar een natuurlijk zwembad.

Ombouwsysteem Livingpool Converter

We helpen u natuurlijk graag met het ontwerp en de aanleg van zwemvijvers, waterpartijen of natuurlijk zwembaden. Heeft u een traditioneel zwembad en wilt u daar vanaf? Dan kunt u ook kiezen voor een Livingpool Converter, een eigen ombouwsysteem waarmee een deel van de huidige techniek hergebruikt wordt en er een natuurlijk filter aan gekoppeld wordt. In een paar eenvoudige stappen is uw zwembad natuurlijk gezuiverd en bent u klaar voor de toekomst.

 

Contactpersoon

Jorrit Zwart portret 150x150 - Zwemvijvers en waterpartijen

Jorrit Zwart
Projectadviseur

T:
E: info@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?