Het ontwerp bestaat uit een aantal exclusieve villa’s die op een ondergrondse parkeergarage zijn gebouwd. De witgepleisterde gevels van de villa’s worden afgedekt met statige rieten kappen.

Inrichting

  • Met het gereedkomen van de (dak)tuinen worden de villa’s nu omzoomd met prachtige borders opgebouwd uit Rhododendrons, Hortensia’s en vaste planten en siergrassen.
  • Solitaire bomen; beukenhagen en leilindes maken de groene draagstructuur compleet.
  • De borders zijn deels verhoogd door het toepassen van gebogen cortenstalen keerwanden. Deze roestbruine wanden vormen een perfecte match met de verharding.
  • De verharding van gebakken klinkers in middenbruin-oranje-terra en zandgele Abbeystones, vormt een perfecte match met de roestbruine wanden.
  • De padenstructuur loopt uit op een centraal punt in de tuin. Hier is een grote halfronde bank van FSC-hardhouten balkjes gepositioneerd, geflankeerd door 2 geschoren Taxuszuilen.

Samenwerking

Al vanaf het eerste begin in 2013 werd de Koninklijke Ginkel Groep door Bouwonderneming Stout gecontracteerd voor de technische plan uitwerking / engineering van de daktuinen en het terrein.

Deze nauwe samenwerking in bouwteamverband heeft nu geleid tot een prachtig resultaat!

Tevredenheid

Dat de bewoners ook tevreden zijn, bleek wel uit het feit dat – vóór het gereedkomen van het werk – al een onderhoudscontract is afgesloten met de Koninklijke Ginkel Groep.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.