Arup is een onafhankelijk bureau van ontwerpers, planners, ingenieurs, consultants en technische specialisten, die zich bezighouden met elk aspect van de huidige gebouwde omgeving. Het Amsterdamse team streefde ernaar om de essentie van de toekomstige werkplek vast te leggen door mensen samen te brengen in hun kantoor met specifieke aandacht voor meer groen om een ​​gezonde werkomgeving te helpen verbeteren.

Om een ​​duidelijk groene omgeving te creëren, heeft architect MOSS zich laten inspireren door onze natuurlijke omgeving. Dit zorgt ervoor dat we ons afzonderen van afleiding, waardoor onze creativiteit en ons welzijn worden verbeterd. We hebben verschillende nieuwe thema’s geïmplementeerd die door het Arup-team zijn geschetst, zoals flexibiliteit, akoestiek en betrokkenheid, om een ​​’groen eiland’ te ontwerpen en een hele kantoorvleugel om te vormen tot een unieke en inspirerende ruimte door het groen te versterken.

We werkten met de bestaande inrichting om een ​​nieuwe ruimte te creëren door gespecialiseerde schrijnwerk modules te integreren, die we ontwikkelden om te voldoen aan de eisen van beweging en flexibiliteit in het gebouw.

De Koninklijke Ginkel Groep stond aan de wieg van de technische input en vervolmaking van het product. Ook het onderhoud is gewaarborgd voor de komende jaren.

De modules omvatten waterdichte bassins die in vorm worden gekenmerkt door een boog en een rechte hoek, en omvatten een groot aantal planten. De Arup-module is onderdeel van een groter geheel en kan worden gevormd tot eindeloze opstellingen.

Deze opstellingen zijn van toepassing op verschillende functionele ruimtes, waaronder focusruimtes, workshopopstellingen, keynote-presentaties en informele arrangementen die geïmproviseerde chats vergemakkelijken.

Door meer dan 100 planten op 50 vierkante meter op te nemen, brengen we buiten naar binnen, fleuren de ruimte op en geven het ook een rustige sfeer. De eindeloze mogelijkheden van indelingen lenen zich voor het creëren van kleine weelderige, kleine of grotere tropische ruimtes die op hun beurt de ruimte aantrekkelijk maken voor een breed scala aan gebruikers en functies.

Een vernieuwende manier van kijken waarbij diverse functies worden gecombineerd met levend groen. Hiernaast een grote flexibiliteit binnen een gering aantal vierkante meters.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.

Advies van een projectadviseur
Advies van een projectadviseur

Ik ben Bart Dijkman en adviseer u graag