De hoofdingang

Het landgoed van het conferentiehotel telt maar liefst 10 hectare. Diverse delen hebben we al mogen renoveren, waaronder de hoofdingang. Hier is een gestucte wand aangebracht. In Cortenstaal is de naam en het logo van Kontakt der Kontinenten aangebracht.

Het parkeerterrein

In de komende maanden zal het terrein rondom het Cenakel (een oud klooster op het terrein) en het parkeerterrein worden aangepakt. Later dit jaar zal het parkeerterrein ook worden uitgebreid.

Met de uitbreiding van dit parkeerterrein zal er rekening worden gehouden met de bossfeer van het landgoed. Door verantwoord bosbeheer en door het toevoegen van beplantingen zal de natuurwaarde van het landgoed op een verantwoorde manier worden verhoogd.

Wadi

Het landgoed wordt klimaatbewust ingericht. Zo is er een wadi gecreëerd. Een wadi is een voorziening voor de infiltratie van regenwater. Hierin kan het regenwater zich verzamelen en in de bodem infiltreren.

Een wadi helpt verdroging van de bodem tegen te gaan, vormt een buffer bij overvloedige regenval en draagt bij aan de zuivering van het water. Dit zal ook een positief effect hebben op de natuurwaarden van het landgoed.

Bureau Hager en Huigens is verantwoordelijk voor het landschappelijke ontwerp.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.