Het Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal, is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het is een gebouw met een open karakter. Imposant van buiten door zijn krachtige architectuur, van binnen een prettige werkomgeving.

Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie, dat is het Groot Handelsgebouw. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met zo’n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het gebouw voorziet in ruime en flexibele kantoor- en winkelruimtes, uitgebreide diensten en faciliteiten, en energieprestaties die aan de hoogste norm voldoen (label A).

Onze werkzaamheden:

De dakinrichting bestaat uit het verfraaien van het bestaande terras met groene elementen en ‘kantoormeubilair’. Er zijn hiervoor 25 plantenbakken geplaatst in een frisblauwe kleur. Daarnaast zijn er door ons eigen projectteam diverse meubels ontworpen, bestaande uit een combi van MEGA-plantenbakken met zitmogelijkheden en tafels, loungemeubels met een basis van staal en voorzien van houten zittingen, rugleuningen en tafels en langwerpige zitbanken. De plantenbakken zijn ingeplant met sierbeplantingen en solitaire bomen en voorzien van een volautomatisch irrigatiesysteem.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.