Zakelijke omgeving

Een bedrijfspand is zoveel meer dan een gebouw.  Het is de plek waar waar mensen samen komen en waar prestaties geleverd worden. En waar de uitstraling van uw bedrijf telt. Maar het is ook een plek waar een bijdrage geleverd kan worden aan de gezondheid van medewerkers, het klimaat en biodiversiteit. Hoe? Door de ruimte in, om, op en aan het gebouw te vergroenen.

Vergroenen van de zakelijke omgeving

De Koninklijke Ginkel Groep is gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van zakelijk groen. De kunst is om functies te combineren met het groen in, rond, op en aan een gebouw. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van een gebouw kan worden bijgedragen aan de gezondheid van medewerkers, het klimaat, de biodiversiteit of de uitstraling van een bedrijventerrein.

Professionele organisatie

De kwaliteit van geleverd werk hangt van meer af dan de uitvoering op locatie. De inrichting van de organisatie en zijn werkprocessen en aandacht voor duurzaamheid zijn net zo belangrijk. De borging van die kwaliteit en professionaliteit is ook dik in orde met diverse certificeringen. Wilt u daar meer over lezen? Bezoek dan de pagina Over ons.

Zakelijke omgeving

Uitgevoerde projecten in de zakelijke omgeving

De diversiteit aan openbare projecten die de Koninklijke Ginkel Groep maakt en onderhoudt is groot. Bekijk hieronder een selectie van gerealiseerde projecten.

Bart Dijkman
Wehkamp

Projectadviseur voor de zakelijke omgeving, Bart Dijkman