Privéomgeving

Waarom spreekt de Koninklijke Ginkel Groep niet gewoon over tuinen in plaats van over het privéomgeving? Het antwoord op die vraag is dat het steeds vaker om meer dan tuinen gaat. Particuliere opdrachtgevers geven ons opdracht voor de aanleg en het onderhoud van tuinen maar ook voor zwemvijvers, landgoederen, monumentale bomen, binnenbeplanting en groen erfgoed. In alle gevallen gaat het om privébezit dat bijzondere eisen stelt aan het vakmanschap en specialisme van het hoveniersbedrijf dat u inhuurt.

Professionele organisatie

De kwaliteit van geleverd werk hangt van meer af dan de uitvoering op locatie. De inrichting van de organisatie en zijn werkprocessen en aandacht voor duurzaamheid zijn net zo belangrijk. De borging van die kwaliteit en professionaliteit is ook dik in orde met diverse certificeringen. Wilt u daar meer over lezen? Bezoek dan de pagina Over ons.

Ontzorgen

De meeste opdrachtgevers willen zoveel mogelijk ontzorgd worden. Ze hebben hebben weinig tijd en willen vooral kunnen genieten van hun tuin. De Koninklijke Ginkel Groep is met zijn omvang, specialismen en uitstekende personeel in staat alles uit handen te nemen en problemen te voorkomen.

 

Privé-omgeving

Uitgevoerde projecten in het privédomein

De diversiteit aan projecten die de Koninklijke Ginkel Groep maakt en onderhoudt is groot. Bekijk hieronder een selectie van gerealiseerde projecten.