T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Walter van de Werken

Walter van de Werken
Projectadviseur

T: 06 - 49 40 56 66
E: wvandewerken@ginkelgroep.nl

  • Upload hier een tekening van uw architect.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Dakpark

Wat zijn dakparken?

Bij echt grote daktuinen spreken we over dakparken. Gestapeld bouwen en multi-functioneel ruimtegebruik leiden tot een dak met tal van functies. De dakinrichting combineert daarbij groendaken, sporten; parkeren; wonen; werken; recreëren; winkelen en spelen.

Specialist in dakparken

De Koninklijke Ginkel Groep heeft ruime ervaring met deze grote complexe projecten. Bij de voorbereiding van plannen met deze schaalgrootte werken wij met multidisciplinaire teams van wisselende samenstelling. Deze ervaren experts combineren al hun kennis en ervaring, waardoor een enorme slagkracht ontstaat. Die vergroten we nog door strategisch gebruik te maken van innovatieve technieken.

Daardoor komt u met de Koninklijke Ginkel Groep vaak als winnaar uit de competitie tevoorschijn. De Koninklijke Ginkel Groep is een veelgevraagde bouwteam-partner bij grote tenders. Compleet aanbieden betekent dat wij desgewenst ook alle inrichting c.q. het groen in, rond en tegen gebouwen meenemen. We kunnen u bijvoorbeeld ook metselwerk; staalwerk; natuursteen; kabels- en leidingen; dakbedekking; verlichting; sport- en speelvoorzieningen; etc. aanbieden.

Verder ontzorgen we de opdrachtgever bijvoorbeeld door ook gelijk de investering voor tussentijdse vervanging & het onderhoud gedurende 25 jaar inzichtelijk te maken. Grote bebouwen & binnenstedelijk bouwen vormen een logistieke uitdaging. Daarin denken we goed na een geoliede machine voor het horizontaal en verticaal transport kan worden gewaarborgd. Zeker omdat tijdens de afbouwfase vaak veel partijen binnen hetzelfde werkgebied bezig zijn. Duidelijke afspraken maken én nakomen is dan ook onontbeerlijk.

Foto's van Dakpark

Labels voor deze dienst:

Daktuinen en dakterrassen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam