T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Walter van de Werken

Walter van de Werken
Projectadviseur

T: 06 - 49 40 56 66
E: wvandewerken@ginkelgroep.nl

  • Upload hier een tekening van uw architect.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Daktuin

Mogelijkheden voor een daktuin

Weelderige daktuinen sieren steeds meer daken. Prachtige borders van vaste planten gecombineerd met wuivende siergrassen. Samen met de draagstructuur van bomen, hagen en heesters vormen ze een fraaie eenheid. Strategische eyecatchers zijn de bloembollen op het dak. Paden, gazons en terrassen maken het beeld compleet. Een groene verrassing die voor verademing zorgt!

Door dubbel grondgebruik kan het dak als 2e maaiveld optimaal worden benut. Een tuindak is bij uitstek geschikt voor wonen; werken sporten; spelen & ontspannen.

Bij het bouwen met groen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt: grote bomen op het dak; waterdaken (vijvers op het dak); een gazondak of kunstgras op het dak; een dak met een speeltuin of sportveld?  Met meer dan 30 jaar ervaring en kennis van groendaken kan de Koninklijke Ginkel Groep er u er alles over vertellen.

Partner Optigroen

De Koninklijke Ginkel Groep is premium partner van Optigrün International AG; wereldmarktleider in dakbegroeiing. De keuze in groendaken is daardoor enorm. Met de uitgekiende Optigroen daktuinsystemen is er altijd een passende oplossing beschikbaar: zo kunnen wij u het juiste groendaksysteem adviseren. De Koninklijke Ginkel Groep loopt voortdurend voorop met de laatste groendakinnovaties.

In het kader van stadslandbouw is er bijvoorbeeld steeds meer oog voor de mogelijkheid tot tuinieren op het dak (“Urban Farming”).

Laat u creativiteit dan ook niet beperken en kruip lekker op die roze wolk!

Foto's van Daktuin

Labels voor deze dienst:

Daktuinen en dakterrassen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam