T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Walter van de Werken

Walter van de Werken
Projectadviseur

T: 06 - 49 40 56 66
E: wvandewerken@ginkelgroep.nl

  • Upload hier een tekening van uw architect.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Dakverharding

Dakverharding voor groendaken

Mooie groendaken gaan vaak samen met een fraaie dakverharding. Om een fraai esthetische beeld te realiseren heeft u legio mogelijkheden. Of u nu kiest voor gebakken klinkers; houten vlonders; keramische tegels; halfverharding, natuursteen op het dak of (giet)asfalt: de Koninklijke Ginkel Groep deelt graag haar ervaring met u. Met oog voor de detail!

De technische opbouw van een dakverharding word mede bepaald door het gebruik: de eisen voor een loopverharding zijn nu eenmaal anders dan voor een situatie waarin zware vrachtauto’s over het dak denderen.

Mogelijkheden dakverharding

Of het nu gaat om parkeerdaken, splitdaken; voetpaden of dakterrassen: de basis is in alle gevallen een juiste bescherming van de onderliggende dakbedekking. Vervolgens kunnen allerlei typen verharding op drainerende straat- en funderingslagen (+ drainagemat) worden aangebracht. Ook kunnen tegels op tegeldragers of op hoogteverstelbare schroefvijzels worden gebruikt.

We vertellen u graag meer over specifieke aandachtspunten zoals het dakafschot; de positie van de hemelwaterafvoeren en het aanbrengen van draingoten langs de gevels.

Hele lichte opbouw nodig? Incidenteel brandweerwagen, vuilnisauto of hoogwerker op het dak? Worstelt u met afschotplannen? En is die aansluiting op de gevel nu echt wel waterdicht? Ga voor safe en steek u licht op bij onze ervaren projectadviseurs!

Foto's van Dakverharding

Labels voor deze dienst:

Daktuinen en dakterrassen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam