T 0318 51 90 39

Natuurlijk spelen

Kinderen ontwikkelen zich beter in een natuurlijke speelomgeving. Creativiteit en samenwerken wordt gestimuleerd en kinderen leren veel beter zelf inschattingen te maken dan bij een traditionele speelomgeving.

De Koninklijke Ginkel Groep kan, samen met u, de inrichting van natuurlijke speelomgevingen ontwikkelen en realiseren. Wij  maken natuurlijke speelplaatsen op schoolpleinen, in wijken, bij woningcorporaties of in buitengebieden. Met of zonder water, bagger aan de broek, of levende klimbomen: er is veel mogelijk! Wij denken graag met u mee!

Foto's van Natuurlijk spelen

Labels voor deze dienst:

Innovatief groen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam