T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Mark Rotteveel

Mark Rotteveel
Projectadviseur

T: 06 - 51 22 38 03
E: mrotteveel@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Natuurlijke vegetaties

Een natuurlijke leefomgeving is biodiversiteit: een verscheidenheid aan genen, soorten en ecosystemen in een regio. Dit is een belangrijke graadmeter voor de milieuomstandigheden binnen een gebied. Daarnaast heeft biodiversiteit een hoge belevingswaarde en draagt het bij aan een gezond leefklimaat voor de mens.

De Ginkel Groep maakt in samenwerking met Heem werk van biodiversiteit. Daarbij streven wij ernaar natuurlijke vegetaties te ontwikkelen die specifiek passen bij de locatie, de lokale omstandigheden en het uiteindelijke doel. De integratie van mens en natuur staat daarbij centraal.

Door een zorgvuldige projectvoorbereiding en het gebruik van mengsel van eigen kwekerij kan er garantie gegeven worden op het resultaat van de vegetatie.

Foto's van Natuurlijke vegetaties

Labels voor deze dienst:

Natuurontwikkeling

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam