T 0318 51 90 39

Contactpersoon

P1070680 150x150 - Omgevingszorg

Frits Heij
Coordinator Omgevingszorg

T: 06 - 53 38 84 40
E: fheij@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Omgevingszorg

Met onze dienst Omgevingszorg streven we uiteindelijk naar het verbeteren en garanderen van de kwaliteit van de buitenruimte.

Een gewenst neveneffect is dat we de klant willen ontzorgen door te laten zien dat we kritisch kijken naar de kwaliteit en afspraken nakomen.

Informeren en communiceren zijn hierin de sleutels voor succes!

Kwaliteit meten

Op grond waarvan beoordelen we deze kwaliteit?

Daarvoor werken we met de CROW-beeldmeetlatten waarbij de verschillende ambitieniveaus visueel worden gemaakt en u kunt zien wat de verschillen zijn en wat het overeengekomen kwaliteitsniveau inhoudt.

De schouwronde vindt onafhankelijk van een planning plaats en is dus een momentopname waarbij een eventuele onvolkomenheid niet meteen hoeft te betekenen dat afspraken niet worden nagekomen. Het is wel zaak dat u als klant wordt geïnformeerd over de status en mogelijke vervolgacties. Onze drijfveer in deze is ‘beter communiceren met beelden’.

Foto's van Omgevingszorg

Labels voor deze dienst:

Groenonderhoud vaste projecten

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam