T 0318 51 90 39

Tuin Plus Service

Wat is Tuin Plus Service?

De tuin draagt bij aan de kwaliteit van leven maar het onderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. Vooral bij senioren en drukbezette huishoudens merken wij dat er een behoefte is ontstaan van ‘ontzorgen’. Elke tuin is uniek maar het is vooral goed om te weten dat elke klant ook uniek is in zijn of haar  behoeften. Wij bieden daarom servicepakketten op maat aan waarbij de service vaak verder gaat dan het tuinonderhoud alleen! Dat is dan ook de reden dat het hierbij gaat om een Tuin Plus Service waarbij alle zaken in uw eigen buitenruimte aan de orde kunnen komen. Meer dan tuinonderhoud alleen! Onze service gaat verder dan alleen het onderhouden van uw tuin.

Het varieert van een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt van de tuin tot een wekelijks ontzorgprogramma voor de gehele buitenruimte.

Mogelijkheden voor uw tuin

Afhankelijk van de behoefte kunnen we naast het tuinonderhoud ook de volgende zaken voor u regelen:

 • renovatiewerkzaamheden
 • reinigen van dakgoten en terras
 • vakantieservice
 • sneeuwruimen en gladheidsbestrijding
 • verlichting
 • vuilafvoer
 • bloempotten vullen
 • glasbewassing

Het gaat ons erom dat u er geen omkijken naar heeft en dat u erop kunt vertrouwen dat wij de gemaakte afspraken nakomen. U kunt daarbij rekenen op een proactieve en flexibele inzet van onze medewerkers.

Wij bieden servicepakketten aan voor het tuinonderhoud op basis van een vast contactpersoon en vaste hoveniers geheel naar uw wens!

Hoe werkt onze tuin onderhoud service?

Samen met u bekijken we de tuin en inventariseren wij uw behoefte. Dan doen wij u een voorstel over het tuinonderhoud en / of extra werkzaamheden.

U maakt een vrijblijvende afspraak met een van onze vakkundige medewerkers

 • U geeft aan wat uw behoefte is
 • Op basis van uw behoefte worden werkzaamheden en frequentie bepaalt
 • Tijdens een vervolgafspraak wordt het voorstel en de prijsopgave met u besproken
 • Indien u akkoord gaat wordt de werkomschrijving en de opdracht uitgewerkt en definitief vastgesteld
 • Indien u een vaste hovenier wenst dan stellen we u de beoogde medewerker voor

Wij vinden het belangrijk dat er een servicepakket wordt samengesteld wat precies bij u past.

Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen ervoor!

Wat is het voordeel van de tuin service?

Op de eerste plaats ontzorgen wij de klant door de tuin goed te onderhouden of te renoveren. Daar heeft u dan geen omkijken meer naar. Daarnaast weten wij ook dat u graag een vast gezicht wilt zien in de tuin. Wij stellen een medewerker aan u voor en u beslist wie er structureel bij u in de tuin komt werken. Maar het allerbelangrijkste is wel dat afspraken worden nagekomen!

Met vaste aanspreekpunten, heldere communicatie, gezamenlijk overleg en een gedegen uitvoering staan wij garant voor kwaliteit.

Foto's van Tuin Plus Service

Labels voor deze dienst:

Tuinonderhoud

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam