T 0318 51 90 39

Tuinontwerp

Tuinontwerp voor landelijke tuinen en stadstuinen

Op zoek naar een tuinontwerp voor uw landelijke tuin of stadstuin? Wij zijn al sinds 1903 specialist op het gebied van tuinontwerp, bij het ontwerpen van uw tuin gaan wij samen met u terug naar de tekentafel, hier kijken we eerst naar welke elementen en planten u in uw tuin wilt, om vervolgens uw droomtuin te ontwerpen.

Uw droomtuin laten ontwerpen

Een eigen droomtuin laten ontwerpen heeft een aantal voordelen:

  • Gedetailleerd ontwerp: in het gedetailleerde ontwerp kunt u precies zien hoe u toekomstige droomtuin eruit komt te zien, deze wordt in overleg met u gedetailleerd ontworpen.
  • Deskundig advies: door deskundig advies kunt al uw wensen laten vormgeven door onze tuinarchitect. Een tuinarchitect heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, welke planten passen bijvoorbeeld het beste bij uw tuin? En welke materialen gaan er het langste mee? Deskundig advies zal u op weg helpen om uw droomtuin te realiseren.
  • Overzicht: een tuinontwerp geeft vooraf overzicht en inzicht, niet alleen het ontwerp is vooraf betekent, maar ook de tijdsplanning en kosten. Op deze manier kunt u tijdens het aanleggen van uw droomtuin niet voor onverwachtst kosten komen te staan.

 

Klassieke of moderne tuin?

Bij het maken van een tuinontwerp kijken wij samen met u wat uw wensen zijn. Er kan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen een klassieke of een moderne tuin. Bij een klassieke tuin staan orde, symmetrie en consequente lijnvoering centraal waar bij een moderne tuin bestaat uit een heldere structuur en rechthoekige vormen. Een moderne tuin maakt gebruik van terughoudende materialen en terughoudende kleuren waardoor een moderne tuin vaak ‘strak’ oogt. In de moderne tuin wordt ook gebruik gemaakt van elementen zoals zwemvijvers of een lange vijver.

 

Tuin laten aanleggen door onze specialisten?

De Koninklijke Ginkelgroep is uw partner voor tuinaanleg. Door onze jarenlange ervaring ontwerpt onze tuinarchitect in overleg met u uw droomtuin. Vraag verblijvend een offerte aan via onze website of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Foto's van Tuinontwerp

Labels voor deze dienst:

Tuinaanleg

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam